Zoek op de website

HIDDEMAHEERD

Woonvoorziening Hiddemaheerd is een AWBZ erkende instelling en biedt onderdak aan mensen die zich (tijdelijk) niet zelfstandig redden en weer een eigen plek proberen te krijgen in de samenleving.

De woonvoorzieningen van LIMOR zijn bedoeld voor mensen die moeite hebben om zelfstandig te wonen.
Waarom woonvoorzieningen? Woonvoorzieningen zijn opvangcentra of kleine woningen waar cliënten van LIMOR wonen in een beschermende omgeving. De woonvoorzieningen van LIMOR zijn verschillend georganiseerd en kennen een opklimmende graad van zelfstandigheid. Er zijn voorzieningen met veel gezamenlijke activiteiten, denk aan ontbijten en lunchen. In andere voorzieningen doen bewoners vrijwel alles zelf (boodschappen, koken, de was).
De begeleiding is altijd gericht op vergroting van de zelfstandigheid van cliënten. Het verblijf is zo kort als mogelijk en zo lang als noodzakelijk en dat verschilt per persoon. Sommige bewoners kunnen na verloop van tijd weer helemaal zelfstandig wonen, anderen blijven onbeperkt in een woonvoorziening als dat voor hen het beste is.
Voor wie?
Woonvoorzieningen van LIMOR zijn bedoeld voor mensen die moeite hebben om zelfstandig te wonen en die zich willen inspannen om te werken aan hun eigen ontwikkeling. Het uiteindelijke doel is zo zelfstandig mogelijk te wonen en te leven.
Hoe lang?
De duur van het verblijf is zo kort als mogelijk en zo lang als noodzakelijk. Per persoon kan de verblijfsduur variëren.
Hulp nodig?
Wie een beroep wil doen op de woonvoorzieningen van LIMOR kan zich telefonisch aanmelden: 0900- 485 75 45 (lokaal tarief). 

HIDDEMAHEERD
Hiddemaheerd 112, 9737 KX Groningen

0900 48 575 45
hulplijn@limor.nl
www.limor.nl

Aanmelden: dagelijks van 9.00-12.00u
Aanmeldbureau: Zeewinde 5, 9738 AM Groningen.